| De Wijksnoeperij Dat is Groningen
Sluit
Menu
De Wijksnoeperij

Evenement

De Wijksnoeperij

Laat je op de 1e lentedag van het jaar verrassen door muziek, dans en theater tijdens De Wijksnoeperij door de Korrewegwijk en De Hoogte!

De Wijk De Wereld was vorig jaar in de Korrewegwijk en De Hoogte, en wat zat daar veel talent! Dankzij de samenwerking met VRIJDAG in de Buurt wordt er nu nog steeds gedanst in de wijk, is Theatergroep Goed Begin ontstaan en krijgen de kinderen uit De Hoogte theaterles. En op 21 maart, de eerste lentedag, kun je deze – en meer – talenten zien tijdens de ‘De Wijksnoeperij’: een cultureel ‘snoepreisje’ langs diverse korte acts die door buurtbewoners zijn gemaakt. Onder leiding van een ervaren stadsgids loop je een route door de wijk, langs verschillende gebouwen en andere interessante plekken. Verder zie je scenes van Theatergroep Goed Begin, optredens van de muziekgroep, dansgroep Mous, kinderen uit de Hoogte, theatergroep Geestkracht 11 en breng je een bezoek aan een echte imker.

De starttijd is 21 maart  12:45 en 15:30 vanaf het Floreshuis

Wandel je mee? Geef je snel op via wijksnoeperij@gmail.com want er kunnen maar 100 mensen meesnoepen! Ben je slecht ter been, meldt dit dan in de mail, dan kijken we naar de mogelijkheden.

De Wijksnoeperij wordt mogelijk gemaakt door Mooie Wijken en is GRATIS.

Foto: Theatergroep Goed Begin