| Workshop Genereus Stadmaken Dat is Groningen
Sluit
Menu
Workshop Genereus Stadmaken

Algemeen nieuws

Workshop Genereus Stadmaken

Een Genereus Groningen is een stad met ruimte voor diversiteit en ontmoeting tussen diverse mensen. het is een plek waar diverse en gemixte groepen samenwerken aan een beter Groningen.

De workshop is de concrete uitwerking van deze gedachte.  Wanneer je deelneemt aan de workshop ga je drie weken telkens een uur  aan de slag op momenten die jou uitkomt.  Samen met twee tot drie andere Groningers krijg je een locatie waar je mee aan de slag gaat. Elke week krijg je een opdracht plus uitleg. De resultaten deel je met je team.  je hebt een smartphone nodig, verder materiaal ( ontvang je per post), een pen en eventueel stiften en 3x één uur per week, zelf in te plannen. Als je je opgeeft kan je aangeven of je een voorkeur hebt voor een stukje stad: Noord, Zuid, West, Oost of Centrum.

Vanwege de pandemie is er geen ontmoeting in ‘real life’. Wanneer je jouw deel van de opgave doet mag je zelf weten, als je het maar doet en deelt voordat de week om is.

Het is belangrijk dat je in de stad woont en in ieder geval elke week een keer op de fiets of wandelend in de stad bent.

Opgeven voor 13 november kan hier.  Eerste informatie over  plek en opdracht krijg je  zaterdag 14 november in je mail.

Lees ook de Column van Maartje ter Veen van studio MARCHA! over de stad met veel gezichten

Genereus Groningen is een project van Maieutic&Studio  MARCHA! in samenwerking met de gemeente Groningen, City Central en de MAKERIJ. Mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve industrie.

Beeld: Studio Marcha!