| Vrouwkracht Catering opent nieuwe keuken Dat is Groningen
Sluit
Menu
Vrouwkracht Catering opent nieuwe keuken

Algemeen nieuws

Vrouwkracht Catering opent nieuwe keuken

Op 5 oktober is het zover: Vrouwkracht Catering opent feestelijk haar nieuwe keuken. Met medewerking van ondernemers, burgers en lokale hulpteams uit Vinkhuizen is de keuken geheel vernieuwd, zodat vrouwen uit culturen van over de hele wereld hun kookkunsten kunnen inzetten om uiteindelijk meer zelfredzaamheid te creëren.

Tijdens de opening – die duurt van 16.00 tot 18.00 uur – zullen hapjes uit alle windstreken op tafel worden gezet en kun je een kijkje nemen in de keuken die voor veel vrouwen al een opstap was naar een meer zelfredzaam leven in Groningen.

Vrouwkracht Catering is een samenwerkingsverband van het WIJ-team Vinkhuizen, Stichting Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn en MJD Groningen. Het heeft als doel vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt door allerlei redenen (analfabetisme, geen werkervaring, taalbarrières) te laten werken aan zichzelf en het opzetten van een plan om in de toekomst zelfstandiger te worden.

Wil je ook bij de opening zijn? Dan kun je je alleen vandaag en morgen (de 21e) nog opgeven! Stuur een mailtje naar nanneke.jager@wij.groningen.nl en proef wat de wereldse vrouwen te bieden hebben!

Hier vind je de flyer met alle informatie.