| Vlotten bouwen Dat is Groningen
Sluit
Menu
Vlotten bouwen

Algemeen nieuws

Vlotten bouwen

Drie dagen lang met je vrienden en vriendinnetjes een vlot bedenken, ontwerpen en bouwen om er daarna mee te gaan varen dat moet toch wel een geweldige start van de zomervakantie zijn. In de eerste week van de zomervakantie, 13,14 en 15 juli vindt dit kinderfestijn plaats op het Woldmeer, aan het strand Meeroevers in Meerstad. Dit is een kleinschalig recreatiestrand met alle voorzieningen voor een leuke en actieve dag. Om mee te doen moet je tussen de 7 en 12 jaar oud zijn en de zwemdiploma’s A en B hebben.
De kaart voor het vlottendorp kost 40 euro en hij is ook verkrijgbaar met de Stadjerspas. Er mogen maximaal 150 kinderen mee doen onder voorwaarde dat er voldoende vrijwilligers zijn. (Wanneer je als vrijwilliger wil meehelpen kan je gegarandeerd 2 kaarten aanschaffen)  Op de website van Meerstad kan je je inschrijven voor de Niewsbrief dan weet je als eerste wanneer de kaartverkoop start.

Vrijwilligers gevraagd!

Zoals gezegd het feest kan doorgaan bij voldoende vrijwilligers. Een groot deel van het Team van Timmerdorp Groningen werkt mee, maar er zijn mensen nodig op alle gebieden: spelbegeleiding, houtbewerking, catering, opbouw en afbouw, noem maar op. Je kunt drie dagen of 1 dag helpen. Alle hulp is welkom. Wie zich inschrijft als vrijwilliger (minimaal 2 dagen), krijgt een code waarmee de aanschaf van twee tickets zijn gegarandeerd.
Je kan je hier inschrijven als vrijwilliger.

foto’s Vlottendorp 2019 – Geert van Duinen