| Together huiswerk Dat is Groningen
Sluit
Menu
Together huiswerk

Algemeen nieuws

Together huiswerk

Maandag 7 oktober was de aftrap van het Taalondersteuningsproject van de Groningse Kinderburgemeester Jouayria. Samen met Together Huiswerk en WIJS heeft zij zich ingezet om gratis taalondersteuning voor kinderen die – om welke reden dan ook – extra hulp kunnen gebruiken bij taal, mogelijk te maken.  De slogan van Jouayria is immers: “Niet ik, niet jij, maar wij! Wij zijn de toekomst!”

De aftrap vond plaats in de Bisschop Bekkerschool in de Groningse wijk Paddepoel. Hier vindt vanaf nu iedere maandag van 14.00 tot 15.00 uur de extra taalondersteuning plaats. Op woensdag vindt de taalondersteuning plaats aan de school De Fontein in Selwerd. Deelname is gratis. Ouders kunnen ondertussen aanschuiven bij de ouder groep en een kopje koffie of thee drinken.

Together Huiswerk is een platform waar kinderen ondersteund worden om succesvol te zijn op school en geïnspireerd worden zich te ontwikkelen; op school èn thuis.

Voor meer informatie over Together Huiswerk en WIJS: www.togetherhuiswerk.nl en www.wijsgroningen.nl

Aanmelden kan via info@togetherhuiswerk.nl of 06-29225370 (Mariël de Vos)

Jouyria heeft dit project zelf bedacht en met wat hulp ook helemaal zelf uitgevoerd.  Vanaf 1 januari zal een nieuwe kinderburgemeester het van haar gaan overnemen.  Als dit je leuk lijkt, je in groep 6 of 7  zit en je ook goede ideëen hebt kan je je nog tot 30 okotober aanmelden via de website van de gemeente. Na een heuse sollicitatie procedure wordt de naam van de nieuwe kinderburgemeester op 6 november bekend gemaakt.