| Spelers gezocht voor Live Your Story Dat is Groningen
Sluit
Menu
Spelers gezocht voor Live Your Story

Algemeen nieuws

Spelers gezocht voor Live Your Story

Live Your Story, waarover op deze plek eerder is geschreven zoekt spelers voor het nieuwe seizoen dat 11 september start. Live Your Story gaat bij scholen, theaters en bedrijven langs en laat heel diverse mensen hun heel diverse verhaal vertellen. Live your story wil over en weer begrip kweken, voor iedereen een veilige omgeving creëren waarin mensen het gevoel hebben dat ze zichzelf mogen zijn. LYS zoekt spelers voor de volgende projecten:

Kleurles – over racisme
Ik wou dat het weer weekend was – over sociale uitsluiting bij voetbalclubs
Ja ik wil – over liefde, seksualiteit en grenzen
Queer Stories – over genderidentiteit en seksuele diversiteit
UIT – over verslaving en groepsdruk

Zondag 27 juni kan je auditie komen doen in Amsterdam. Dat lijkt wel ver weg maar LYS is ook op zoek naar spelers die in Groningen wonen, want de voorstellingen zullen ook hier naar toe komen en dan is het makkelijk als ze spelers uit de plaats zelf meedoen. Het project dat bijvoorbeeld in opdracht van en in samenwerken met de KNVB gemaakt wordt “ik wou dat het weer weekend was” zal het hele land door gaan.

Live Your Story zoekt diverse mensen tussen de 18 en 32 jaar die zich een seizoen willen verbinden aan LYS en die hier twee keer per maand een doordeweekse dag aan willen besteden. Theaterervaring mag, maar ervaring met de thematiek vindt LYS belangrijker.

Voor meer info over de auditie, klik hier.