| Sinterklaas krijgt hulp Dat is Groningen
Sluit
Menu
Sinterklaas krijgt hulp

Algemeen nieuws

Sinterklaas krijgt hulp

Toen Yspeert advocaten twee jaar geleden een nieuw kantoorpand opende vroegen ze aan relaties om een Sinterklaascadeau mee te nemen in plaats van een geschenk voor kantoor. De reacties en het aantal cadeaus waren overweldigend. Iedereen was naar de opening gekomen met een cadeau en sommigen namen meer dan een cadeau mee. Een nieuwe traditie was begonnen.  Ook dit jaar start Yspeert advocaten de actie en roept ondernemend Noord-Nederland op om ingepakte cadeaus voor kinderen tot en met 16 jaat in te zamelen voor gezinnen waar Sinterklaas vieren met cadeaus vanwege hun financiële situatie niet vanzelfsprekend is. Traditiegetrouw start Yspeert advocaten de actie. Dit jaar met de inbreng van 200 cadeaus.

Door de  inzet van Omarm Groningen – het platform tegen armoede- heeft de actie dit jaar een heel groot bereik.
Organisaties als Stichting Lutjegeluk, Stichting Ik trakteer en De Zeecontainer zorgen ervoor dat de cadeaus goed terecht komen.

Ondernemers die willen meedoen, kunnen ingepakte cadeautjes (tot 29 november) van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur afgeven bij:
Yspeert advocaten Groningen, Eemsgolaan 17 te Groningen
Yspeert advocaten Drachten, Lavendelheide 9 te Drachten
Yspeert advocaten Emmen, Westeind 54A te Emmen
Op elk cadeau moet staan voor welke leeftijdcategorie het cadeau is en een kleine beschrijving van de inhoud (daar plakken we weer een sticker overheen).