| Sinterklaas is er voor iedereen Dat is Groningen
Sluit
Menu
Sinterklaas is er voor iedereen

Algemeen nieuws

Sinterklaas is er voor iedereen

Sinterklaas komt 19 november aan in de stad en 2 december viert Sinterklaas het feest bij Stichting de Zeecontainer. Dit feest is speciaal voor kinderen waarvan de ouders erg weinig te besteden hebben. Vaak te weinig om hun kinderen sinterklaascadeautjes te kunnen geven. Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen groepjes kinderen die er spelletjes kunnen doen en cadeautjes krijgen. Het feest wordt gevierd aan de Pop Dijkemaweg 31a. Sinterklaas (Hans Knot, voormalig docent Pedagogiek gezegend met de juiste zware stem) en zijn hoofd Piet (Renske Werner een van zijn voorm. studenten) doen dit al 11 jaar. De eerste jaren gingen ze bij mensen thuis op bezoek, de laatste jaren vieren ze het feest bij de Zeecontainer.

Voor dit feest moeten natuurlijk pepernoten en cadeautjes gekocht worden en daarvoor is geld nodig. Hoe meer geld gedoneerd wordt des te meer kinderen blij gemaakt kunnen worden. Tot eind november kun je doneren aan:
Stichting Kledingbank De Zeecontainer Popdijkemaweg 31a Groningen. Bankgegevens: NL 13 INGB 00069709 82 gaarne onder vermelding Sinterklaasactie.