| Q&A: Talk & Walk Dat is Groningen
Sluit
Menu
Q&A: Talk & Walk

Algemeen nieuws

Q&A: Talk & Walk

Platform voor Verbinding en Groningen Verwelkomt organiseren vrijdag 11 mei voor de vierde keer de Talk & Walk: een gelegenheid voor iedereen om met onbekenden in gesprek te gaan tijdens een mooie wandeling door het natuurgebied nabij Kardinge. Na afloop staat er een Italiaans buffet klaar. Deelname aan de wandeling is gratis, het eten kost slechts €2,50. (Zie ook onze agenda!)

Dat is Groningen deed een snelle Q&A (question & answer) met een van de organisatieleden: Evert Sulman.

  1. Wat is het idee van de wandeling en het eten nadien?

Wij geloven dat mensen met verschillende achtergronden die in gesprek met elkaar gaan tot elkaar kunnen komen. Door samen te wandelen, ontstaan mooie gesprekken en leer je nieuwe mensen kennen. Tijdens het samen eten kun je gezellig doorpraten. Deze keer een Italiaans buffet!

  1. Hoe waren de voorgaande keren?

Op vrijdagavond 11 mei is alweer de vierde editie. De afgelopen drie keer waren de temperaturen soms hoog en een andere keer heel laag, maar steevast is het gezellig en ontstaat er een netwerk van nieuwe en oude Groningers.

  1. Waarom organiseren jullie de T&W?

We bouwen aan een inclusieve samenleving waarbij nieuwe en oude Groningers zich thuis voelen. Hoe kan dit beter dan elkaar tijdens een wandelingetje door de buurt en een hapje te eten te leren kennen?

  1. Wat voor soort deelnemers verwachten jullie?

Iedereen! Stadjers, studenten en statushouders.

  1. Waarom zouden mensen dit mee moeten maken?

De Talk & Walk is ontwapenend, verfrissend en bovendien erg gezellig.