| Moi!Goidag!Aal goud? Dat is Groningen
Sluit
Menu
Moi!Goidag!Aal goud?

Algemeen nieuws

Moi!Goidag!Aal goud?

De eerste cursus Gronings spreken start op donderdag 6 oktober: tien lessen Gronings gegeven door docent in de Groninger taal Reinder van der Molen, in de cursussenruimte van CGTC/Erfgoedpartners aan het Lopende Diep in Groningen. Online én op locatie.

Werk je in een omgeving waar je regelmatig in aanraking komt met de Groninger taal, denk bijvoorbeeld aan overheids- en zorginstellingen, dan is deze cursus een aanrader. Deelnemers die een taalcursus bij Centrum Groninger Taal & Cultuur volgen en goed afronden ontvangen van de organisatie een certificaat. Mitdoun? De cursus Gronings spreken bestaat uit tien lessen van twee uur en kost € 125,- (incl. BTW) exclusief het lesboek.

Geïnteresseerden in een online taalcursus Gronings kunnen ook terecht bij CGTC. Docente Gronings Wil Werkman leert je vanaf woensdag 23 november tijdens tien online lessen het Gronings te spreken. Wil je liever in het nieuwe jaar starten met het Gronings? Op de dinsdagavonden vanaf 17 januari 2023 geeft docente Coby Vermeeren op de locatie in Stad een cursus Gronings spreken.Tijdens de cursus Gronings leren cursisten aan de hand van een lesboek, luisterfragmenten en spreekopdrachten op een laagdrempelige manier het Gronings spreken.

Aanmelden voor de cursussen Gronings spreken kan via deze link. Meer Grunnegs? kijk op www.cgtc.nl

beeld Pjotr Wiese.