| lert’s get lyrical Dat is Groningen
Sluit
Menu
lert’s get lyrical

Algemeen nieuws

lert’s get lyrical

Bij let’s get lyrical op 5 maart ontdek je de schoonheid van woordkunst. Host Cissy Joan neemt je mee op een avond waar taal wordt gevierd, of het nu spoken word, storytelling of songteksten betreft. Woordkunstenaars dragen voor uit eigen werk en uit dat van collega’s buren of beroemdheden die hen inspireren. Een show vol lyriek, muziek, humor en good vibes! Aansluitend in het programma is er ruimte voor enkele lokale spoken word poets om de open mic in te stappen. De avond wordt afgesloten met een borrel.

performers: Myron Hamming, voormalig stadsdichter die we allemaal kennen

Moze Nael vindt je tussen spoken word, poezie en muziek. Hij neemt je mee in een wereld waar je oog in oog komt te staan met al jouw tegenstrijdigheden.

Maha Eljakl wordt geïnspireerd door punk, haar Soedanese erfgoed en de alledaagse frustraties. Haar missie is om haar luisteraars te inspireren om onbeschaamd zichzelf te zijn en zich los te maken van stereotypen.

Aliendkid a.k.a. Saleha Alladien treedt op sinds 2013. Ze schrijft over haar ervaring als buitenstaander in deze vreemde onevenwichtige wereld, waarbij ze onderbroken ritmes en woorden gebruikt om de strijd voor rechtvaardigheid te delen

open mic: Mazuzumaza, Kid Anbarkist, Lilian Anneloes, Jorrit-Pieter van der Heide.

huis pianist: Dani Brands

datum: 5 maart
tijd: 20.00u Beneden zaal, Grand Theatre
entree: normaal 12 euro en <29 of stadjerspas 7 euro