| Kamers gezocht Dat is Groningen
Sluit
Menu
Kamers gezocht

Algemeen nieuws

Kamers gezocht

Kwetsbare jongeren een kamer en een beetje aandacht geven, daar draait het om. Dinsdagavond 7 maart organiseert Stichting Kamers met Aandacht een informatiebijeenkomst voor Groningers die er over denken een kamer te verhuren aan een kwetsbare jongere. Op deze avond hoor je wat een veilige plek voor een jongere betekent en krijg je uitleg over de werkwijze van Kamers met aandacht.

De toenemende woningnood is een groot probleem voor jongeren die geen eigen netwerk hebben, daarom zoekt Kamers met Aandacht inwoners van Groningen die ruimte hebben in hun huis en hun hart voor deze jongeren. ( Belangrijk: ben je huurder van je huis dan heeft de verhuur van een kamer geen gevolgen voor je huurtoeslag).  De aandacht kan variëren van hulp bij financiën, een luisterend oor zo nu en dan of een keer per week samen eten. Jongeren en verhuurders worden zorgvuldig door Kamers met Aandacht gematched.

Op de informatieavond hoor je meer over de werkwijze van de stichting, kan je vragen stellen en krijg je ook een hapje en een drankje.

datum: 7 maart
tijd:       20 – 21.30u
plaats:  Diner café Salmagundi’s Oosterhamrikkade 8c  ( parkeren kan voor de deur)