| Het kleinste theater is open! Dat is Groningen
Sluit
Menu
Het kleinste theater is open!

Algemeen nieuws

Het kleinste theater is open!

Met drie verschillende voorstellingen voor maximaal 2 personen ( mits uit hetzelfde huishouden) of 1 volwassene en 2 kinderen staat dit theatertje, de Kijkdoos, op 19 maart bij de kiosk Diamantpark in Vinkhuizen. Je mag gratis een voorstelling bezoeken als je een bestelling hebt gedaan bij de kiosk. (Ze verkopen koffie is alle smaken, chocolademelk, frisdrank en iets te eten.)

Het is dus een live voorstelling, intiem, voor jou alleen. Het programma:

11.00 -12.30  Gerbrich Meijer met klarinet. Een topmuzikante die al vele prijzen won en oa. optrad bij het Koninklijk Concertgebouw.

 

13.00 – 14.30 Abdullah Sari – De Oosterse stoel. Abdullah is onderdeel van Babaddaar waar nieuwkomers een plek krijgen om hun talenten te laten zien. Abdullah speelt op de oed muziek uit het midden-oosten.

 

15.00 – 1630 Kindervoorstelling ‘Het prinsesje met de ezelsoren’.  Een komische theatervoorstelling, waarin twee acteurs poppen bespelen. Voor kinderen tot 12 jaar.

 

De voorstellingen duren ongeveer 10 minuten, de kindervoorstelling 15 minuten.
Je kan reserveren door te mailen naar info@dewijkdewereld.nl

De Kijkdoos is een onderdeel van De Wijk de wereld die dit jaar in Vinkhuizen is neergestreken. DWDW laat de wijk zien door de ogen van alle verschillende mensen die er wonen. Theatermakers trekken de wijk in en luisteren naar verhalen, maken theater en muziek en tenslotte wordt de Stadsschouwburg een week lang het huis van de wijk. Overigens gaat DWDW dit jaar voor het eerst de provincie, nl. naar Kantens.