| Grunneger Oavend in Der-Aa-Theater Dat is Groningen
Sluit
Menu
Grunneger Oavend in Der-Aa-Theater

Algemeen nieuws

Grunneger Oavend in Der-Aa-Theater

Woensdag 29 maart is er een Grunneger Oavend in Der Aa-Theater. Tijdens  een ‘broescursus Gronings’ leer je de basisbeginselen van de Groninger taal en kan je zelfs een eenvoudig gesprek in het Gronings beginnen. Perfect voor studenten, nieuwe Groningers en iedereen die z’n Groningen een beetje wil oppoetsen. Aan de hand van een ‘Grunneger flitskwis’ test de streektaalconsulent je woordkennis. En er wordt voorgelezen uit de nieuwe Groningse vertaling van Antoine de Saint-Exupéry-boekklassieker Le Petit Prince: Luk Prinske, vertaald door Klaas Pieterman.

De uitgave van Luk Prinske is onderdeel van het Common Grand programma Twijstried van Grand Theatre. Op zaterdag 3 juni wordt het boek hier gepresenteerd, inclusief vertoning van de documentaire Het wonder van Le petit prince van Marjoleine Boonstra. Kijk hier voor meer informatie over Luk Prinske.

Praktische informatie Grunneger Oavend – woensdag 29 maart Locatie: Der Aa-Theater, Groningen Deur open: 19.30u, aanvang 20.00u (einde 22.00u) Entree: 10 euro inclusief 1  Tickets zijn hier verkrijgbaar