| GRONG Dat is Groningen
Sluit
Menu
GRONG

Algemeen nieuws

GRONG

GRONG.nl biedt gratis coronaproof activiteiten op het gebied van sport en bewegen, spel, hobby, kunst en cultuur voor jongeren die in deze tijd bijna niks mogen en zich vervelen. De website trekt gemiddeld kijken 1500 bezoekers per dag en per week doen zo’n 500 tot 600 deelnemers mee met een van de activiteiten.  Klik hier als je ook mee wilt doen.

Organisaties, jongeren en jongvolwassenen kunnen zelf ook activiteiten organiseren voor GRONG.nl. Er kan een subsidieaanvraag gedaan worden bij de gemeente voor een vergoeding van (een deel van) de kosten. Per subsidieaanvraag kent de gemeente maximaal 10.000 euro toe. Heb je een idee over een nieuwe activiteit, laat het dan weten via dit formulier dan wordt contact met je opgenomen.

De gemeente werkte al samen met externe partners als Huis voor de Sport Groningen, de ROC’s en WIJ Groningen. Jimmy’s, studentenverenigingen, WIJS, Stadshelden, VRIJDAG en anderen worden nu ook gevraagd hun bijdrage te leveren op de website. Dus binnenkort staan er meer activiteiten op de website!