| Even voorstellen: Bram de Vries Dat is Groningen
Sluit
Menu
Even voorstellen: Bram de Vries

Algemeen nieuws

Even voorstellen: Bram de Vries

Dat is Groningen timmert aan de weg! Steeds meer Groningers willen schrijven voor Dat is Groningen. Dat is goed, want zo ontstaan er zo veel mogelijk verschillende kijken op de stad. Die is immers voor iedereen anders. Wat overkoepelt, is het gelukzalige gevoel Groninger te zijn en je geluk hier te vinden.

Bram is elke zondag te vinden in het EdanZ-theater aan de Van Oldenbarneveltlaan 6, tussen 14.00-16.00 uur. Hij wacht op verhalen van Groningers. Wat boeit hen? Wat irriteert hen? Wat hebben ze op hun lever? Waar stroomt hun hart van over?

Hij daagt iedere Groninger uit om zijn of haar verhaal te doen bij hem. Door de verhalen te delen, kunnen we namelijk samenleven en een vorm vinden die zo veel mogelijk mensen past. Juist voor de mensen die zich normaal weggedrukt voelen, neemt Bram extra de tijd. Hij staat voor een Groningen waar werkelijk iedereen tot zijn recht komt.

Dus behalve een voorstelrondje, is dit ook een uitnodiging je verhaal te doen bij Bram. De mooiste verhalen zal hij als correspondent delen op Dat is Groningen.