| Een fiets voor een kind Dat is Groningen
Sluit
Menu
Een fiets voor een kind

Algemeen nieuws

Een fiets voor een kind

Aanstaande zondag is er een benefiets-concert op het Suikerunieterrein. Supershaker, de coverband uit Groningen verzorgt het optreden. Benefiets, want dit gaat om fietsen. De entreeprijs bestaat uit een (tweedehands) kinderfiets of een minimale donatie van 5 euro ( 2.50 voor een kind). De fietsen gaan naar basisschoolleerlingen  die nog geen fatsoenlijke fiets hebben. Dan gaat het om kinderen waarbij vanuit huis geen geld beschikbaar is voor een fiets.

PlasBossinade advocaten en notarissen en Stichting Leergeld organiseren dit concert samen. Stichting Leergeld zorgt ervoor dat kinderen uit arme gezinnen dezelfde kansen hebben als hun leeftijdgenoten. Dan gaat het om de aanschaf van schoolspullen, laptop, fiets, zwemles, muziekles of een verjaardagspakket.

Het is Omarm Groningen geweest die de advocaten en notarissen in contact bracht met Stichting Leergeld. Want dat is wat Omarm Groningen doet: het brengt ondernemingen die maatschappelijk iets willen bijdragen in contact met maatschappelijke organisaties met een hulpvraag.

datum zondag 11 juni
tijd: 14.00 – 17.00u
waar: EM2 Suikerunieterrein.