| 247 Hair! Dat is Groningen
Sluit
Menu
247 Hair!

Verhaal

247 Hair!

Na 17 jaar besluit Becky van Gans om naar een nieuwe pand te verhuizen aan de Herestraat in Groningen. ‘Dit vond ik heel belangrijk, omdat mijn oude haarwinkel niet veel ruimte had. Klanten met een rolstoel of klanten die een kinderwagen bij zich hadden konden niet makkelijk naar binnen’, verteld ze aan mij als ik een interview heb met haar.

Becky is een hardwerkende vrouw en weet precies hoe je een business kunt uitbreiden en klanten tevreden kunt houden. ‘Vrouwen zijn powerful! Ik weet precies wat ik wil.’ De klanten tevreden houden doet ze door rekening te houden met alle haarsoorten.

‘Het maakt mij niet uit of je blond, rood, krullend, kroes of stijl haar hebt. Iedereen moet zich welkom voelen als ze naar mijn salon komen. Want iedereen is belangrijk’. Becky heeft zelfs een aparte plek in haar haarwinkel voor mensen die haaruitval hebben door chemokuur. Ze helpt deze mensen door zelf pruiken in elkaar te zetten. ‘Haren zijn mijn passie. Blijdschap is voor mij een knuffel krijgen van een klant die vervolgens zelfverzekerd uit mijn salon loopt.’

Ook heeft Becky foundations die voor alle huidkleuren zijn. ‘Ik wil niet dat een getinte vrouw mijn salon binnenloopt zonder te weten dat ik ook rekening houd met haar. Eerst was het zo dat je voor blanke vrouwen heel veel verschillende foundations had en voor getinte vrouwen niet. Dat wil ik veranderen.’ Maar hetzelfde geldt voor blanke vrouwen. ‘Die moeten ook het gevoel hebben dat ze welkom zijn in mijn salon, dus ik houd ook rekening met hun huidskleur.’

Als ik tot slot vraag aan Becky wat ze wilt bereiken twijfelt ze even, maar dan zegt ze: 247hair uitbreiden in heel Nederland. Een prachtige streven die Becky sowieso zal bereiken met haar ambitie en talent!

Correspondent 247 Hair!