| 1000 cadeau’s van Sinterklaas Dat is Groningen
Sluit
Menu
1000 cadeau’s van Sinterklaas

Algemeen nieuws

1000 cadeau’s van Sinterklaas

Vorig jaar opende Yspeert advocaten een nieuw kantoor en vroeg relaties een sinterklaas cadeau mee te nemen inplaats een geschenk voor het kantoor. De reacties waren overweldigend en een nieuwe traditie was geboren. Dit jaar start Yspeert advocaten de actie ‘Help sinterklas met 1000 cadeaus’ en roept ondernemend Groningen op om mee te doen.

De cadeautjes gaan naar kinderen in gezinnen waar Sinterklaas vieren met cadeaus niet vanzelfsprekend is. Yspeert advocaten start alvast met de inbreng van 200 cadeaus. Met de inzet van Omarm Groningen -het platform tegen armoede- kan de actie dit jaar heel groot worden. Sint vraagt om ingepakte cadeautjes voor kinderen tot en met 16 jaar.

Organisaties als Quiet Groningen, Voedselbank Stad Groningen en De Zeecontainer zorgen samen dat de cadeautjes bij de juiste kinderen terecht komen.

We hebben Sinterklaas om een reactie gevraagd; nou hij was er helemaal verguld mee : “Wat zullen de kinderen in Groningen hier blij mee zijn. Ik vind het echt een super Sint actie. Nou, dag hoor! “

pakjes kunnen afgegeven worden bij:

  • Quiet Groningen, Oosterhamriklaan 101-115, Groningen, dinsdag en donderdag 10.00 – 16.00 uur.
  • Voedselbank Stad Groningen, Ulgersmaweg 57, Groningen, maandag t/m vrijdag 08.30 uur en 12.30 uur.
  • De Zeecontainer, Ulgersmaweg 141 – 3, Groningen, maandag t/m vrijdag 9.00 – 14.00 uur en zaterdag 09.00 – 12.00 uur.
  • Op elk cadeau moet staan: [leeftijd kind] en [jongen], [meisje] of [neutraal].